keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Vuoden 2016 ensimmäinen postaus

Moi! Nyt ollaankin jo melko reippaasti vuoden 2016 puolella ja halusin tulla kertomaan vähän mun alkuvuodesta. Joululahja postaus tulee myös tässä lähiaikoina. ;) Mutta siis, loma on mennyt tosi mukavasti ja huomenna pitäis taas palata arkeen. :(  Mun uuden vuoden lupauksia oli herkkulakko ja kouluun panostus kun en oikein ollut tyytyväinen mun 8,7 keskiarvoon, vaikka onhan se ihan hyvä.


Vuoden 2015 viimeisenä maanantaina käytiin Matkuksessa shoppailemassa Ainon kanssa. Löysinkin kivan neuletakin 19,95e Gina tricot, farkut 24,95e  17,45e Cubus, kaktukset 3kpl 5,99e, mansikan tuoksuinen tuoksukynttilä 1,99e ja kynttiläkuppi 1,99e IKEA. Ostoksiin käytin rahaa yhteensä 47,37e. Lisäksi käytiin myös Mäkissä ja Arnoldsilla.

Meidän uusi vuosi meni ihan kivasti, käytiin meidän kylän laavulla ja ammuttiin raketteja. Syötiin hyvää ruokaa ja valvottiin melko myöhään.Viikonloppuna Reetalla oli jalkapalloturnaus ja oltiin kattomassa Reetan pelejä. Myös Aino oli samassa turnauksessa ja se jäi meille muutamaksi yöksi. Meillä oli tosi kivaa ja iltaisin katottiin aina Nuorten jääkiekon MM-kisoja. Myös eilen meidän koko perhe oli tv:n ääressä kun Suomi pelasi kultaottelussa Venäjää vastaan. Voin kyllä sanoa että se oli yksi jännittävimmistä jääkiekkopeleistä mitä oon ikinä kattonu. Mulla oli kyllä koko ajan semmonen kutina, että Suomi voittaa kultaa ja niinhän siinä kävikin! Huuto oli kamala kun Kapanen iski voittomaalin. Kiitos Leijonat!


Niinku kuvasta huomaa niin Pulju ja Aho oli meidän suosikkeja!2 kommenttia:

emmcecil kirjoitti...

Hei!Tosi kauniin neulettakin oot löytäny! Itselläkin sen tyylienn hakusessa. Hyvää jatkoa sulle! :)

Essi Argillander kirjoitti...

Moi ja kiitos ihanasta kommentista!♡
Hyvää jatkoa myös sinulle! :-)