sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Itävallan reissu

Täällä Kuopion suunnalla meillä oli hiihtoloma viikolla 10. Varattiin hotelli, lentomatkat yms. viime syksynä ja nyt vihdoin odotus päättyi ja lähdimme Itävaltaan! Meidän koko perhe laskettelee, joten sitä sinne lähdettiin tekemään. Oltiin viikko ja lasketeltiin viisi päivää. Ilmat olivat vaihtelevat: Välillä oli niin sumuista, ettei nähnyt eteensä, mutta onneksi muutamana päivänä paistoi aurinko. Maisemat olivat kyllä upeat! Rinteitä oli joka makuun: Loivia ja pitkiä, jyrkkiä ja vähän lyhyempiä.
 


 Yhtenä päivänä pidettiin lepopäivä laskettelusta ja lähdettiin Salzburgiin. Matkalla poikettiin myös Kaprunissa kitzsteinhornissa. Ylös mentiin kolmella gondolilla ja ylhäällä odotti upeat näkymät!
Salzburgissa tutustuttiin vanhaan kaupunkiin, joka oli kyllä upea! Käytiin myös keskiaikaisessa linnassa, vanhassa kirkossa, käveltiin ostoskatuja pitkin ja ostettiin matkamuistoja. Salzburg oli todella hieno kaupunki.
Laskettelu oli ihan parasta, mutta myös hotelli oli tosi kiva ja ruoka tosi hyvää. Okei, no, aina rinteillä tuli syötyä ranskiksia, pitsaa, suklaakakkua yms. ja roskaruokahan on aina tosi hyvää, eikö? ;)
 
Tää reissu oli kyllä ihan paras ja haluan kyllä mennä Itävaltaan uudestaan. :3

Ei kommentteja: