sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Viikonlopun kuulumiset

No niin viikonloppu meni taas liian nopeasti. Huomenna pitää taas palata arkeen. No mutta nyt kerron viikonlopustani, joka oli oikein kiva.

Perjantai:
Normaalia koulua ei mulla ollut, vaan vietettiin koko päivä luokan kanssa metsässä. Tutustuttiin metsurin ja muiden "metsäammattilaisten" työhön, paistettiin makkaraa ja ajettiin metsäkoneilla. :D
Kyllä se matikan tai ruotsin tunnin voittaa!
Kotiin oli kiva tulla, kun ei ollut yhtään läksyjä ja sain vain rentoutua ja tehdä hyvää välipalaa.
Illalla lähdin äitin ja Reetan kaa Matkukseen ostamaan farkkuja meille molemmille. Reetta löysikin kahdet kivat farkut H&M:ltä, mutta mulle ei löytynyt sellasia sopivia. H&M:ltä tarttui kuitenkin käteen kiva musta pipo, jossa on rusetti. Se makso vaan 1e! Reetta ja äitikin löysi kivoja talviasusteita ja maksettiin niistä vain 4e! Illalla käytiin vielä lenkillä ja iltapalan jälkeen olikin sitten kiva käpertyä nukkumaan.

Tässä siis nämä ostokset...

Eli tässä mun musta pipo, jossa takana rusetti.
1e H&M

Äitin karvahattu.
1e H&M

Reetan pipot ja tuubihuivi.  Punasessa lukee "Sister" ja harmaassa "Soul".
Pipot 1e/ 2kpl H&M
Tuubihuivi 1e H&M 


Lauantai:
Aamupäivällä lähdettiin Iisalmeen. Käytiin Virpi-mummon luona ja Jouni-papan haudalla. Syötiin mummon ja ukin luona. Sitten lähdettiin mökille. Mökille ostettiin pientä naposteltavaa, esim. pähkinöitä ja ruissipsejä. Mökillä laitettiin kynttilöitä palamaan, saunottiin, naposteltiin ja illalla käytiin vielä paistamassa makkarat pilkkopimeässä nuotion ääressä. Oli tosi kiva ilta!


Sunnuntai:
Nukuttiin pitkään ja syötiin aamupalaa ihan rauhassa. Iskä kävi katsomassa kantarelleja ja löysikin niitä melko paljon. Nam, ne on niin hyviä.
Kahden maissa lähettiin kotiin ja vietettiin ihan rauhallista koti-iltaa.


Huomasin muuten eilen, että mun blogi on täyttänyt jo 1 vuotta! Onnea siis mun
blogille! :)Ei kommentteja: