Vadelma jäädyke tuoreilla mansikoilla
200g kotimaisia vadelmia
2dl kuohukermaa
250g maitorahkaa
2dl tomusokeria
2tl vaniljasokeria
Koristeluun
Mansikoita
Soseuta vadelmat sauvasekoittimella ja purista vadelmat siivilän läpi, jotta kivet jäävät siivilään. Vaahdota kerma. Vatkaa toisessa kulhossa maitorahka ja sokerit. Lisää joukkoon vadelmasose ja kermavaahto.
Vuoraa pitkänomainen vuoka (n. 1,5l) kelmulla ja kaada vuokaan. Käännä kelmun reunat seoksen päälle. Laita vuoka pakastimeen vähintään kuudeksi tunniksi. Ota jäädyke huoneenlämpöön viitisen minuuttia ennen tarjoilua. Koristele mansikanpuolikkailla.
200g kotimaisia vadelmia
2dl kuohukermaa
250g maitorahkaa
2dl tomusokeria
2tl vaniljasokeria
Koristeluun
Mansikoita
Soseuta vadelmat sauvasekoittimella ja purista vadelmat siivilän läpi, jotta kivet jäävät siivilään. Vaahdota kerma. Vatkaa toisessa kulhossa maitorahka ja sokerit. Lisää joukkoon vadelmasose ja kermavaahto.
Vuoraa pitkänomainen vuoka (n. 1,5l) kelmulla ja kaada vuokaan. Käännä kelmun reunat seoksen päälle. Laita vuoka pakastimeen vähintään kuudeksi tunniksi. Ota jäädyke huoneenlämpöön viitisen minuuttia ennen tarjoilua. Koristele mansikanpuolikkailla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti