Mustikka-valkosuklaa muffinit
125g
voita
1,5 dl sokeria
2 munaa, kevyesti vatkattuina
1tl
vaniljasokeria
2,5dl vehnäjauhoja
1,5tl leivinjauhetta
75g
valkosuklaata
n. 1 dl mustikoita
(1rkl maitoa)
Sekoita
voi ja sokeri sähkövatkaimella kulhossa, kunnes seos on
kevyttä ja ilmavaa. Lisää vatkatut munat ja vaniljasokeri. Sekoita
hyvin. Siivilöi jauhot kulhoon ja sekoita seokseen. Sekoita myös
valkosuklaalastut ja mustikat seokseen. Seoksen koostumuksen pitää
olla pehmeää ja valuvaa.(Jos se tuntuu hieman kuivalta, lisää
ruokalusikallinen
maitoa.)
Täytä muotit seoksella. Paista kuppikakkuja 12–20 minuuttia
(190), kunnes pinta on kullanruskea.
kuorrutus
100g
voita
100g
valkosuklaata
150g
tuorejuustoa
Anna
cupcakejen jäähtyä ennen kuorrutusta. Sulata valkosuklaa mikrossa. Sekoita pehmennyt voi, tuorejuusto, tomusokeri ja
sitruunamehu valkosuklaan kanssa sekaisin. Laita pursotinpussiin ja
pursota kauniit kuorrutteet.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti