torstai 14. toukokuuta 2015

Robinin keikka ja äitienpäivä

"Heittäydy täysii, mitä ikinä teetkin ja elä nyt missä ikinä meetkin"💞
Olin lauantaina Robinin Kuopion keikalla jäähallissa. Herättiin 10 yli 5, laittauduttiin, pakattiin reput, haettiin Reetan kaveri Emilia  ja 10 vaille 7 oltiin jo jonottamassa. Aamulla oli tosi kylmä, mut käytiin Essin (Mun tosi hyvä ystävä) kaa juomassa kaakaot ABC:llä. Ne lämmitti mukavasti.
10 aikoihin iskä toi meille lisää vaatteita ja viltin. Ilma oli jo kyllä lämmenny, mut olihan se kiva käpertyä lämpimään vilttiin.

12 jälkeen kaikki alko pakkaantua kasaan ja alettiin muodostaa jonoa. Jonossa oli vähän erimielisyyksiä ja tönimistä, mut onneks kaikki lopulta selvis. Klo 14:00 ovet aukes ja meidän 7,5h jonotus loppu. Siinä alko taas hirvee töniminen, mutta kun pääsi sisälle juostiin vaan ihan täysii eturiviin. Me kaikki neljä päästiin eturiviin, vaikka aika sivuun kyllä. Mut se oli kyllä tosi hyvä paikka. Ootettiin siinä vielä 2h ja sitten keikka alko ja se oli ihan huikee!😍
Me oltiin ensimmäiset jotka kuuli "Kipinän hetken" livenä.
Robin laulo myös mm. "Kesärenkaat", "Puuttuva palanen" ja "Parasta just nyt".
Äitienpäivänä herättiin ennen äitiä ja mentiin antamaan lahjat. Yläasteella ei oikein enää tehdä mitään äitienpäivä lahjoja yms. joten ostin äitille electro baby lipsin, kun äiti oli kokeillut mun ja tykkäs siitä.
Kortin mä toki tein. Mitään kakkua mä en nyt leiponu, ku viikko sitten oli meidän enon synttärit ja sinne piti leipoo ihan urakalla ja tulihan niitä herkkuja syötyä sillon aika paljon. ;-)


Yhden aikaa lähdettiin viemään Essiä rautatieasemalle, kun Essi lähti takaisin Forssaan. Olo oli tietysti vähän haikea, mutta sitä tuskaa helpottaa tieto että nähdään taas kesällä! Ja kesähän on ihan kohta! Kouluakin on enää reilu pari viikkoo!
Kun oltiin viety Essi, käytiin kaupungissa syömässä ensimmäiset pallojätskit. Otin minttusuklaan, joka on mun lemppari. Voi nam, kun oli hyvää!

Ei kommentteja: