perjantai 17. lokakuuta 2014

Syysloma!

Moii!
Niinkun otsikosta näkee, niin nyt on syysloma! Ihanaa! :3
Viime viikon perjantaina jäin mun kaverin Veeran kanssa bussista cittarille, Minttu tuli sinne, Käytiin ostamassa herkkuja ja mentiin Veeralle. Tai no, mä kävin kotona, mut kuitenkin.
Illalla laulettiin Sing staria, herkuteltiin, saunottiin ja juteltiin. Ainiin, käytiinhän me vähän ulkona juoksentelemassa... Lauantai aamuna käytiin vielä vähän kuvailemassa.
Oli tosi kivaa. :) 


Sunnuntaina minä, äiti, Ville ja Reetta lähdettiin Iisalmeen. Oltiin siellä kaks yötä, eka ukin ja mummon luona ja toinen äidin veljen luona. Tiistaina ajettiin suoraan Leppävirralle. Käytiin iskän työpaikalla ja Vesileppiksessä. Vesileppiksessä oli ihan kivaa, mut siellä oli aika kylmä.
Illalla käytiin vielä Scan burgerissa ja lähdettiin kotiin.
Kotona ootti kiva yllätys. Reetta oli voittanu Koululaisen kilpailusta Robinin RBN- hajuveden! Ja siinä paketissa oli sen nimmari. <3 Se tuoksuu tosi ihanalle! :3Nyt ollaan oltu Reetan kanssa kahestaan kotona, kun äidillä ja iskälla on töitä. Välillä meillä on vähän tylsää, mut kyl me aina jotain tekemistä keksitään.
Huomenna tulee meidän pikkuserkku Aino Kajaanista junalla ja muu porukka lauantaina. Käydään Matkuksessa ja Ikeassa. Jee! Pääsen shoppailee! :3 Laitan sitten varmaan postauksen mun ostoksista.


Ei kommentteja: